Je kunt je bestelling zonder opgave van reden retour sturen binnen de 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Je hebt vanaf ontvangst 14 dagen de tijd om ongebruikte artikelen zonder opgave van reden retour te sturen. Alleen complete, ongebruikte en onbeschadigde artikelen mag je retour sturen.

Wil je jouw aankoop retourneren?
Bij voorkeur ontvangen wij de retouren in de originele verpakking, waarin wij het naar jou hebben gestuurd. Heb jij de originele verpakking niet meer, of is deze niet geschikt, stuur het product in een deugdelijke verpakking naar ons terug. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Vanwege hygiënische redenen zijn oorbellen uitgesloten van retour.

Retouradres
Wings Fashion
Broeikweg 31
2871 RM Schoonhoven

Tel: +31(0)6 2876 3833
info@wingsbyou.nl

Voeg bij de retourzending de originele factuur. Dit zorgt voor een vlottere verwerking. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail of Facebook. Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te antwoorden.